Posts | Comments | Email

Zakaj naravni lasni podaljški?

Lasni podaljški so zato, da izpolnjujejo željo po dolgih laseh. Ker je po naravni poti priti do dolgih las dolgotrajen proces, ki zahteva tudi veliko nege, se potem odločamo za lažjo in bistveno hitrejšo pot-za podaljševanje las. Pri tem pa se odločamo kateri lasni podaljški bodo najbolje poskrbeli za naraven videz in se bodo skladali z našimi naravnimi lasmi.

Naravni lasni podaljški so iz popolnoma naravnih las, sicer obdelanih las, vendar gre za prave lase. Zato so ti lasni podaljški kvalitetni, mehki, sijoči in se hitro pomešajo z našimi naravnimi lasmi. Tako omogočajo naraven videz las. Je pa res, da kvalitetni lasni podaljški iz las sintetičnega materiala omogočajo enako, vendar je bistvena razlika med naravnimi lasnimi podaljški in lasnimi podaljški iz sintetičnega materiala predvsem v ravnanju z lasnimi podaljški.

Prednost naravnih lasnih podaljškov je v tem, da z njimi enako ravnamo kot ravnamo z lastnimi naravnimi lasmi. V primeru, da si med nošenjem lasnih podaljškov premislimo in želimo imeti drugo barvo las, enostavno lase pobarvamo, česar ne smemo storiti z lasnimi podaljških sintetičnega materiala. Tudi v koliko jih želimo oblikovati, jih enostavno oblikujemo in po želji. Lahko jih likamo,kodramo, itd., za razliko od lasnih podaljškov sintetičnega materiala, ki zahtevajo določene pogoje za oblikovanje.

Tudi nega naravnih lasnih podaljškov je enostavna. Naravni lasni podaljški trajajo kar nekaj časa, dobo trajanja pa podaljšamo tudi z ustrezno nego. Naravni lasni podaljški omogočajo naraven videz in so priložnost za vsako žensko, da v relativno kratkem času postane dolgolaska.

Comments are closed.