Posts | Comments | Email

Vrtni stoli za različne zahteve

Vrtni stoli imajo med kupci različne zahteve . Različne zahteve, ki jih imajo vrtni stoli, so opisane v predvidenih željah po lastnostih. Vrtni stoli se med izbiro tudi velikokrat po teh lastnostih razlikuje in kupuje. Ni pa redkost, da se izberejo vrtni stoli, ki so bolj ali manj drugačni od predvidenega. Velikokrat kupce privabijo vrtni stoli, ki so na razstavnem prostoru, izpostavljeno z novimi oblikovalskimi prijemi, uporabnimi vrednostmi ter drugimi posebnimi lastnostmi.

 

Vrtni stoli so v tem primeru lahko novost, ljudje prvič lahko vidijo določno oblikovno, uporabno ali kakšno drugo rešitev. Zato so takšni vrtni stoli deležni posebne pozornosti in včasih tudi nakupa, ter odložitve odločitve za druge vrtne stole, kateri so bili bolj ali manj dolgoročno v preteklosti načrtovani. Kupci smo osebe, ki reagiramo na novost, velikokrat je tako kot navdušenje hipna tudi odločitev o nakupu. Seveda je potrebno pri tem imeti nekoliko previdnosti, saj mora pohištvo ustrezati našim zahtevam. Ki so lahko enake ali različne lastnostim novega pohištva na izložbenem prostoru. Posebno se ne smemo zmesti z novostmi pri najbolj osnovnih lastnostih, kot so mere in podobne osnovne lastnosti .

 

V primeru, da je novo vrtno pohištvo preveliko, nam vse nove in izjemne lastnosti ne bodo koristile, saj ga ne bo mogoče postaviti ali bo oviralo vse druge predmete in morebitne aktivnosti. Enako velja v primerih, ko je novo in sicer izjemno vrtno pohištvo premajhno. V primeru večjega števila družinskih članov ali prijateljev nam ne bo moglo izpolnit osnovno željo, da bodo lahko za mizo sedeli vsi člani družine ali prijateljev. Zahteve so poleg osnovnih tudi bolj specifične. Pomembne so kupcem, ki želijo imeti natančno določene lastnosti vrtnega pohištva, ter pri njih vztrajajo. Velikokrat so pripravljeni odreči se drugim lastnostim, samo da dobijo omenjene natančno določene specifične lastnosti. Vrtni stoli morajo biti izbrani modro ter slediti svojim zahtevam v največji možni meri.

http://vrtno-pohistvo.si/

Leave a Reply