Posts | Comments | Email

Vrhunske pnevmatike za vse vozne razmere

Dvakrat na leto ali še pogosteje se zgodi, da je treba jeklenemu konjičku zamenjati gume, če ga želimo še naprej uporabljati v razmerah, ki vladajo na cestah. Menjava gum je zakonsko predpisana, čeprav se je temu seveda moč na različne načine uspešno izogniti. A večinoma je veliko bolj smiselno, da pred večjimi spremembami voznih razmer prilagodimo tudi svojo opremo in izberemo primerne pnevmatike. Kompromisov na tem področju ni pametno sklepati, saj je tudi od gum v veliki meri odvisna varnost vožnje. Najbolje se bodo obnesle vrhunske gume, prilagojene razmeram na cesti.

Katere gume torej izbrati? Vsekakor je prava izbira priznana znamka s kakovostnimi izdelki. Izstopajo Sava pnevmatike, ki so odličen primer zanesljive znamke – podjetje ima namreč že skoraj stoletno tradicijo, v zadnjem času pa s svojimi izdelki redno dosega odlične ocene na mednarodnih testih. Sava pnevmatike so nadalje priporočljiva izbira tudi zato, ker ponujajo več možnosti zahtevnejšim kupcem. Predvsem v segmentu zimskih gum ta znamka posebej izstopa, pa tudi v ponudbi letnih gum je nekaj izbire. Pomembno je predvsem to, da se gume redno uvrščajo med najboljše na trgu, hkrati pa ohranjajo relativno nizko ceno in tako ponujajo izvrstno razmerje med kakovostjo in stroški. Menjava gum torej ne bo neprijeten in drag opravek, temveč priložnost za uporabo izvrstnih gum, ki bodo v prihajajočih mesecih ponudile izjemno udobno in varno vozno izkušnjo. Sava pnevmatike so na voljo pri večini domačih prodajalcev in pri številnih serviserjih, na voljo pa so tudi v tujini.

Menjava gum ni namenjena le zagotavljanju varnosti v spremenjenih voznih razmerah, temveč ima še nekatere prednosti, ki so kakopak zelo dobrodošle. Že sam občutek pri vožnji je boljši, da ne omenjamo varčnosti vozila, ki vozi po prilagojenih gumah. V končni fazi pa vrhunske pnevmatike pomenijo tudi nižjo obrabo in daljšo življenjsko dobo, torej nižje stroške na dolgi rok.

Leave a Reply