Posts | Comments | Email

Včasih ni pomembna blagovna znamka

Pravkar me je klical kurir, saj sem po spletu naročila čisto nov mobilni telefon. Nisem mogla verjeti, da so mi ga dostavili že takoj naslednji dan od naročila. Izbirala sem med različnimi znamkami. Ko sem spraševala prijatelje, je seveda vsak navijal za svojo znamko in čisto nič mi niso s tem pomagali. Potrebovala sem nov telefon, saj je stari delal preslabe in zamegljene fotografije. V današnjih časih pa je to zelo pomembno, saj fotoaparata sploh nimam več. Telefon mora obvezno nadomestiti tudi dobri stari fotoaparat.

Prebrala pa sem, da imajo xiaomi mobilni telefoni zelo dobre kamere, zadnji model celo dvojno kamero z dvakratnim optičnim zoom-om. Ta zagotavlja visoko kakovost fotografij in videoposnetkov. Xiaomi mobilni telefoni so zato prišli v najožji izbor, poleg nekaterih drugih že bolj uveljavljenih znamk. A pri mobilnih telefonih mislim, da veliko plačaš le za ime oziroma znamko. Saj so karakteristike nekaterih manj uveljavljenih telefonov veliko boljše od tistih bolj uveljavljenih in znanih. A trendi se hitro spreminjajo, saj so to ugotovili tudi že uporabniki mobilnih telefonov.

xiaomi pametni telefoni

Primerjava zadnjih dveh modelov

Xiaomi mobilni telefoni nudijo čisto vse ali še boljše karakteristike, kot njihovi bolj znani tekmeci. Ko sem izbirala svoj nov mobilni telefon, sem preverjala predvsem zadnja dva modela Xiaomi mobilnih telefonov, in sicer Redme in Mi A1. Na koncu sem se odločila za Mi A1, prav zaradi dvojne kamere. Pri starem telefonu me je namreč najbolj motilo to, da so bile vse slike iz zaprtih prostorov popolnoma zatemnjene in zamegljene. Upam in želim si, da si bom z novim Xiaomi mobilnim telefonov te skrbi prihranila. Velikokrat je tako, da kvaliteto slik vidiš šele ob razvijanju slik ali na računalniku.

Enostavna uporaba in estetski videz

Odprla sem paket z novim telefonom in bila sem vesela, kot kakšen majhen otrok. Takoj sem namestila zaščitno steklo in pričela z nameščanjem najbolj pomembnih in osnovnih aplikacij, ki jih vsak telefon potrebuje. Prvi stik s telefonom je bil enostaven in čisto nič zahteven. Xiaomi mobilni telefoni so hitro odzivni in zelo estetskega videza. Materiali so kvalitetni, kovinski in čisto nič ne delujejo poceni. Z novim telefonom sem več kot zadovoljna.

Leave a Reply