Posts | Comments | Email

Univerzalni avto Ford

Nekateri avtomobili so družinski, nekateri so športni, drugi že mejijo na gospodarska vozila … Nekateri modeli pa so znani prav po tem, da so skorajda univerzalni, torej se dobro obnesejo v praktično vseh razmerah. Morda bi si mislili, da je izbira takšnega avtomobila varna odločitev in ne zahteva veliko razmisleka, a prav pri takšnih odločitvah je še posebej pomembno, da izberemo pravi model. Avtomobili, ki so prilagojeni določeni funkciji, bodo tisto gotovo precej dobro opravljali, pri univerzalnih avtomobilih pa se moramo posebej prepričati, da bodo ugodili našim željam in potrebam glede uporabe. Ford ima nekaj prepričljivih kandidatov za odličen univerzalni avto.

Ford Focus

Vsem znani Ford Focus verjetno velja za enega najbolj vsestranskih avtov na tržišču. Še posebej v novih izvedbah, ki so opremljene z bogatimi paketi serijsko vgrajene opreme. Gre za 5-sedežni avtomobil, ki je na voljo v različnih izvedbah, posebej priljubljen pa je kot limuzina ali karavan. V vsakem primeru gre za univerzalno uporaben avto, ki se odlično izkaže tako pri vsakdanji vožnji v službo, kot tudi pri družinskem izletu ali kakšnem daljšem potovanju. Dobro se znajde na avtocesti, kot tudi na ozkih podeželskih poteh in mestnih ulicah. Ford Focus je ena izmed najboljših možnosti za tiste, ki bodo avto res preizkusili v najrazličnejših razmerah.

Ford Kuga

Ford ponuja še eno zelo privlačno možnost za tiste, ki iščejo vsestranski avto. To je Ford Kuga, ki sicer cilja na ljubitelje sodobnih športnih terencev, se pa prav zato odlično izkaže v vlogi družinskega avtomobila. Gre za dokaj kompakten in eleganten SUV, ki ne bo imel težav z manevriranjem po ozkih mestnih ulicah, seveda pa se bo odlično znašel na slabše vzdrževanih poteh in celo brezpotjih. V različnih razmerah nudi odlično izkušnjo in brezkompromisne vozne lastnosti. Ford Kuga je avto za tiste, ki želijo uživati v vožnji, ne glede na to, kakšna je pot.

Ford Kuga

Ford Kuga je vsestranski avto

Comments (1)

 

  1. Bizilj pravi:

    čudovit avto

Leave a Reply