Posts | Comments | Email

TV spored – pomočnik, brez katerega ne gre

Si tudi vi po napornem dnevu radi ogledate kakšen zanimiv film ali najljubšo televizijsko oddajo? Pri tem vam seveda pomaga TV spored, ki pripomore k temu, da se odločite, kdaj in kaj si boste na televiziji ogledali.

TV spored – pomočnik, brez katerega ne gre

Prednosti, ki jih ponuja TV spored, so namreč številne, naj na prvem mestu omenimo to, da vam prihrani vaš dragocen čas, ki bi ga sicer porabili za skakanje iz enega programa na drugega in iskanja primerne oddaje ali filma.

Pri t-2 vam ponujamo več kot 350 programov v HD in SD ločljivosti. Tako ločimo slovenske nacionalne, komercialne in regionalne programe, dokumentarne tv programe, športne tv programe, filmske tv programe, otroške tv programe, glasbene tv programe, informativne tv programe, zabavne tv programe, tuje nacionalne in komercialne programe, slovenske lokalne programe, HD tv programe ter programe za odrasle. Si sploh lahko zamislite, kako bi se čez opisano množico programov prebijali, če vam ne bi bil na voljo tudi TV spored? Le-ta vam pomaga da si na televiziji ogledate samo tisto, kar vas resnično zanima, ostalo pa preskočite.

Pomemben je tudi podatek, da si TV spored lahko ogledate kar za 8 dni naprej

Prav ste prebrali. TV spored vam omogoča, da pravočasno preverite, kdaj v prihodnosti bo spet na sporedu vaša priljubljena oddaja ali film, ki ga res ne želite zamuditi. To lahko storite kar za 8 dni naprej, zato verjamemo, da ne boste nikoli več zamudili z ogledom tistega, kar vas resnično zanima.

Pri t-2 smo na TV spored resnično ponosni. Kako tudi ne, saj vam ponuja aktualen spored za 8 dni naprej, postreže pa vam tudi z različnimi informacijami o oddajah, ki vas zanimajo. Tako lahko preverite naslov oddaje, pokukate v kratko vsebino, se seznanite z igralci, ki v filmu igrajo. TV spored nudi tudi preglednico TV programov. Z njo lahko preklapljate med različnimi programi.

Leave a Reply