Posts | Comments | Email

Tekalna steza SOLE F85

F85 model je SOLE zasnoval za 100% produktivnost med intenzivnimi treningi. Sole F85 je bil nedavno posodobljen za 2016 in je najnaprednejša Sole tekalna steza. Ima motor s 4.0 konjskimi močmi in 10.1” grafični zaslon. Ta model je najbolj kakovostna zložljiva tekalna steza proizvajalca Sole. Z radodarno garancijo in odlično ceno je ta Sole model zagotovo najboljši za nakup pod 2,000$.
Kje kupiti tekalne steze SOLE
Ko govorimo o nakupu tekalne steze SOLE obstaja več možnosti. Nekateri ljudje jih želijo poskusiti v trgovinah, da lahko občutijo njihovo funkcionalnost. Če jih prodaja vaša lokalna športna trgovina in, če jih po nakupu dostavijo na dom, je to odlično, a, če morate prevoz izvesti sami, to morda lahko predstavi problem.
Te tekalne steze so precej težke in so veliko breme za premikanje. Ko govorimo o nakupu tekalne steze v trgovini, boste prav tako plačali nekaj več – trgovine morajo namreč zaslužiti še za plače svojih zaposlenih in najemnino lokacije.
Alternativa, za katero se odločajo številni posamezniki je spletni nakup. SOLE tekalna steza to naredi precej preprosto.
Če naročite neposredno od SOLE, vam bodo tekalno stezo brezplačno dostavili v ZDA. Še ena odlična možnost za nakup je preko Amazon.com. Številne tekalne steze SOLE so na voljo po cenah, da ustrezajo hitri dostavi (‘Prime shipping’). Če ste prime član to pomeni brezplačno dostavo. Z nakupom na strani Amazon imate tako še eno garancijo v primeru poškodb med dostavo.
Ste pripravljeni, da svojo domačo vadbeno sobo pričnete na cenovno dostopen način? Tekalne steze Weslo so bile izdelane tako, da izpolnijo vaše splošne potrebe tekalne steze. Gre za ene izmed najbolj cenovno dostopnih stez, ki so danes na voljo na trgu.
Tekalne steze Weslo so naprave izdelane za tiste, ki želijo začeti svojo fitnes pot na preprost način.

Leave a Reply