Posts | Comments | Email

Talne obloge v bolnišnicah morajo izpolnjevati tudi zahteve

V bolnišnicah so standardi, kar se tiče higiene, vsekakor najstrožji. Ni ga drugega podjetja ali institucije, kjer bi bili standardi tako zahtevni. Pri teh standardih nikakor ne smemo niti mimo talnih oblog, na katere pravzaprav čisto vsi pozabljamo.

Ni dovolj namreč, da je le vsa zdravniška oprema sterilna, saj se v bolnišnicah in zdravstvenih domovih nabira še največ bakterij, ki so lahko tudi smrtno nevarne, pomembne so tudi stene in vsekakor talne obloge. Takšne talne obloge Hotenjka pravi, pa niti ni enostavno dobiti kar pri vsakem ponudniku, ki se ni pripravljen prilagoditi za prav nobeno povpraševanje.

Talne obloge Hotenjka zagotovi tudi v primeru, da izdelka nima na zalogi in da ne gre za prav pogosto povpraševanje

Talne obloge za bolnišnice so takšne, da jih je povsem enostavno čistiti, da zavarujejo estrihe tudi v primeru politja, da jih je enostavno položiti, kar pa je tudi zelo zanimivo, pa so takšne talne obloge tudi zelo vzdržljive.

Lahko jih položite danes in bodo služile svojemu smislu še nadaljnjih deset ali pa še več let, pa čeprav se bodo talne obloge čistile velikokrat na dan, da bodo ljudje hodili po njih s čevlji in tako dalje.

Torej na takšnih talnih oblog ni treba čisto nič paziti, pa so vseeno uporabne in lepe kar precej let, hkrati pa ustrezajo tudi vsem higienskim standardom. Kot pravijo v podjetju Hotenjka, gre res za zelo uporabne talne obloge, vendar pa že zaradi samega izgleda za kakšne zdravstvene domove ali pa bolnišnice so odlične, za domače okolje pa se je zagotovo veliko bolje odločiti za kakšne drugačne talne obloge.

Saj ne, da takšne talne obloge, ki jih uporabljajo v navedenih ustanovah niso lepe, vendar pa so tako klasične za njih, da izgleda, kot da imate košček zdravstvene ustanove doma, česar pa si prav gotovo nihče ne želi in ima raje lepša tla.

Leave a Reply