Posts | Comments | Email

Super Okno industrijska vrata

Superokno.si je spletna stran skupine Hanus, ki vam ponuja kvalitetna garažna vrata, industrijska vrata, okna, vhodna vrata, rolete, okenske police in ograje. Skupina Hanus je namreč član avstrijskega proizvajalca PVC oken, vhodnih vrat, rolet in sekcijskih vrat ter tudi vseh potrebnih dodatkov in materialov, ki spadaja v to kategorijo. Tako skupina Hanus poskrbi za celovito rešitev tako za vaš dom, kot tudi za poslovne objekte. Superokno.si odraža izjemno kvaliteto po zelo konkurenčnih in tudi preglednih cenah. In kaj je vizija skupine Hanus? Vizija je usmerjena predvsem v ekonomičnost, ekologijo in čimboljšo toplotno izkoriščenost. Skupina Hanus se sicer lahko pohvali s pridobljenimi certifikati o izdelkih, primernih za pasivne hiše in objekte z dobro toplotno zaščito.

V kategoriji industrijskih vrat boste na spletni strani superokno.si našli sekcijska in rolo industrijska vrata. Prednosti sekcijskih vrat so najnovejše proizvodnje linije, ki ponudijo najvišjo kakovost industrijskih vrat, prenašanje ekstremnih vremenskih pogojev, hand-push sistem, različni paneli in vrsta barvnih odtenkov ter še marsikaj drugega. Kako pa je z rolo vrati? Rolo vrata omogočajo prihranek energije in preprečijo nastanek ozkega grla v proizvodnji. Ta vrsta vrat je primerna tako za zunanja kot notranja vrata, predvsem pa so avtomatizirana rolo vrata uporabna v skladiščih, delavnicah, proizvodnih obratih, trgovinah in drugih industrijskih objektih. V kolikor se torej zanimate za industrijska vrata, vam priporočamo ogled spletne strani superokno.si.

Preverite lastnosti in galerijo slik industrijskih vrat tudi vi in si zagotovite kvalitetna ter primerna vrata. Poleg tega pa preverite tudi okna, rolete, okenske police in druge izdelke, ki se nahajajo na www.superokno.si.

Comments are closed.