Posts | Comments | Email

Štancanje na sodobnih stiskalnicah

Štancanje pločevine je le ena od številnih storitev enega od najbolj priljubljenih podjetij pri nas, ki se ukvarja s številnimi procesi, ki se navezujejo predvsem na oblikovanje kovin in drugih podobnih materialov.

Za štancanje se ponavadi odločimo, ko potrebujemo zelo natančno izdelavo velikega števila serijskih izdelkov široke porabe. Če želimo, da to storitev dobimo po najbolj ugodnih cenah, pa je najbolje, da jo iščemo kar s pomočjo spleta, na katerem svoje storitve zelo natančno predstavlja tudi omenjeno podjetje.

Samodejno štancanje iz trakov

Štancanje, ki ga podjetja opravljajo na sodobnih stiskalnicah, je torej zelo pogosta odločitev posameznika, ki potrebuje natančno izdelavo velikega števila serijskih izdelkov, ki se bodo uporabljali na široko. Še posebej priljubljeno je štancanje pločevine, ki prav tako poteka s pomočjo vrhunskih stiskalnic.

Posebna oblika štancanja je tudi štancanje iz trakov z odvijalnikom pločevine do teže 2,5 tone. Prav tako je priljubljeno štancanje pločevine z ravnalnikom so širine 500 milimetrov ter debeline 2, 5 milimetra.

Ogled štancanja v živo

Štancanje pločevine in druge vrste štancanja si lahko ogledamo tudi v živo. Na razpolago imamo kar dve možnosti. Ena je, da odidemo na spletno stran podjetja, ki nam to storitev omogoča. Podjetje je za nas predstavitev te dejavnosti pripravilo tudi v obliki videa. Druga možnost pa je, da podjetje obiščemo v njegovih fizičnih prostorih in si kar tam ogledamo, kako štancanje pločevine sploh izgleda ter čemu je namenjeno. Poleg te storitve si bomo lahko ogledali še številne druge, ki jih bomo morda potrebovali kdaj v prihodnje. Videli bomo, da je zelo priljubljena dejavnost tudi varjenje.

 

 

 

Leave a Reply