Posts | Comments | Email

Spletna trgovina z orodjem Lincos

Spletna trgovina Lincos se nahaja v Ljubljani, najdete pa jih na spletnem naslovu www.lincos.si. Specializirajo se za prodajo različnih vrst orodij. V trgovini so vam na voljo orodja, ki jih pogostokrat rabimo vsi, ter tudi zelo specializirana orodja namenjena popravilu motorjev, avtomobilov in druga avtomehanična in avto servisna orodja.

Kaj pa to trgovino odlikuje, no ja to je zagotovo obširna ponudba in nizke cene. Kot sem že omenil boste pri njih dobili različna orodja od povsem običajnih ročnih orodij, do specializiranih orodij za mehanike, kot je naprimer refraktomer, varilna oprema, oprema za peskanje, orodje za popravilo motorjev in tako dalje.

Na spletnem naslovu www.lincos.si boste našli ponudbo razdeljeno v veliko glavnih kategorij in podkategorij, tako, da vam navigacija po sami spletni trgovini nebi smela povzročati veliko težav. V primeru, da se odločite za nakup, se na spletni strani lahko registrirate, naročila pa lahko oddate tudi na elektronski naslov shop@lincos.si, tam so vam na voljo tudi za različne informacije. V primeru, da želite dodatne informacije lahko v trgovino tudi pokličete, na voljo so vam na dveh telefonskih številkah in sicer na +386 599 70152 ter +386 313 90850, presenetila vas bo ugodna cena artiklov ter velika ponudba. Izdelke lahko kupite tudi za zelo nizko ceno brez DDV-ja , v primeru naročila pa lahko vaša orodja prevzamete osebno, ali pa vam jih pošljejo po pošti. Podjetje se nahaja na začetku Celovške ceste pri vstopu v Ljubljano, zato vam ga ne bo težko najti.

Leave a Reply