Posts | Comments | Email

Kako izbrati prave roloje?

  • Roloji: funkcionalnost

Odločitev za roloje je v prvi vrsti seveda povsem praktične narave. Verjetno poznate občutek, ko imate končno prost dan in bi se lahko v miru naspali, vendar vas že navsezgodaj prebudijo močni sončni žarki, ki lahko v takšnih situacijah povzročijo kar precej nejevolje. Z namestitvijo rolojev tovrstnih težav ne bo več. Običajno se uporabljajo predvsem notranji roloji, pri nakupu pa bodite pozorni na možnost enostavnega upravljanja. Verjetno je najbolj priročna izbira rolo z elektromotorjem, ki lahko precej poenostavi nadzor oziroma regulacijo. Na voljo so roloji, izdelani iz tkanin različnih debelosti (prosojna, polprosojna, zatemnitvena …), pri čemer je izbira odvisna predvsem od vas oziroma od vaših potreb glede stopnje zatemnitve. Roloji pa imajo še eno prednost – zagotavljajo vam zasebnost, ko si tega zaželite, saj uspešno preprečujejo vsem radovednežem vpogled v vaše stanovanje.

rolo

  • Roloji: videz

Ni potrebno, da so roloji zgolj »nujno zlo«, ki ga potrebujete predvsem iz pragmatičnih, razlogov, ampak so lahko prijetna estetska poživitev vašega doma. Dandanes je ponudba resnično bogata – izdelani so iz različnih materialov, v različnih oblikah in barvah. Vzemite si čas za izbiro in vaš dom bo zasijal v povsem novi luči. Roloji združujejo funkcionalnost in estetiko. Izkoristite torej različne prednosti, ki jih ponujajo.

  • Roloji: cena

Cena rolojev je relativno ugodna, pogosto pa so ob nakupu večje količine na voljo tudi dodatni popusti, zato skrbno preučite ponudbe različnih prodajalcev. Ob nakupu vam običajno pripada tudi brezplačna montaža. Izkušeni mojstri bodo poskrbeli, da bo delo kvalitetno opravljeno in da bodo vaši roloji služili svojemu namenu še vrsto let. Načeloma se roloji nameščajo kar pod strop, kar jim omogoča daljšo življenjsko dobo. Tako bo odločitev glede tega, koliko svetlobe si v določeni situaciji želite v svojem stanovanju, povsem vaša in neodvisna od zunanjih vremenskih razmer. Roloji – postanite gospodar svojega doma!

roloji

Comments are closed.