Posts | Comments | Email

Rezervni deli tudi za vaše vozilo

Ko se avtomobil pokvari, so za kakovostno izveden servis potrebni tudi kakovostni rezervni deli. Čeprav želimo, da so v naš avtomobil vgrajeni le najboljši rezervni deli, pa je danes mogoče dobiti tudi odlično kakovost tudi po zelo ugodnih cenah. Nakup opravljen v spletni trgovini zaupanja vrednega dobavitelja, nam lahko prihrani veliko časa, naročene dele pa lahko prejmemo po pošti na dom.

rezervni deli

V spletni trgovini www.silux.si dobimo veliko kakovostnih rezervnih delov, za skoraj vse modele vozil večine avtomobilskih znamk na slovenskem trgu. Podjetje Silux ponuja preverjene rezervne dele narejene po standardih originalov in testirane na avtomobilih. Vsi rezervni deli EQUIpart so podvrženi skrbnemu pregledu varnostnih točk in s tem jamčijo za udobno in varno vožnjo tudi po servisu vozila. Pregled varnostnih točk in točk kakovosti se vrši na različnih nivojih. Skrbno se opravi specifikacija avtodela, opravi se skrben pregled karoserijskih delov (meritve, debelina zaščitnega nanosa), pregled vseh spojnih in varnostnih točk, testiranje montaže in testiranje na cesti.

Naj gre za mali ali veliki servis vozila, sta prava le kakovosten material in ustrezna servisna storitev. Preverite ponudbo rezervnih delov tudi za vaš avtomobil.

Comments are closed.