Posts | Comments | Email

Pvc-vinil, trpežna in trajna talna obloga

Pvc-vinil je izredno trpežna in trajna talna obloga. Prav zaradi teh in številih dobrih lastnosti, kot so trdota, enostavno vzdrževanje, vodoodpornost, antistatičnost, udobje hoje, velja pvc-vinil za globalno uspešnico. Uspeh na trgu je sam po sebi znak, da gre za skupek lastnosti, ki jih z eno besedo lahko imenujemo najboljša izbira.

Kupcem veliko pomeni, da za svojo investicijo dobijo največ in najboljše. Največ dobijo takrat, ko za investicijo prejmejo največjo možno količino dobrih lastnosti. Najboljše pa se nanaša na kakovost, ki jo dobijo z določeno investicijo v optimalni količini. Za pvc-vinil je značilno, da lahko nudi tudi dodano vrednost investicije. Gre za estetsko odličnost, poleg tega pa nudijo tudi zelo velik izkoristek. Pvc-vinil lahko brez težav uporabljamo tudi v najbolj obremenjenih pogojih. Zato so pogosto v uporabi povsod tam, kjer se dnevno zvrsti veliko ljudi. S tem pa je povezano na eni strani veliko umazanije ter na drugi strani njeno odstranjevanje. Da lahko zadovoljimo takšnim zahtevnim pogojem uporabe mora biti obloga skozi celoten čas uporabe takšna kot ob nakupu, uporaba mora biti uporabniku prijetna, enostavno pa mora biti tudi čiščenje in vzdrževanje. Dodana vrednost je kot rečeno estetska odličnost. Prostori, kjer se dnevno zvrsti veliko število uporabnikov, morajo biti aktivnosti primerni.

Kako je to zahtevno, lahko ugotovimo zgolj z navedbo nekaj pogostih primerov uporabe. Pvc-vinil pogosto učinkovito služijo svojemu namenu v šolah, trgovinah, pisarnah, gostinskih lokalih in številnih drugih prostorih. Če želimo, da se bodo šolarji, kupci, obiskovalci, dobro počutili, mora biti temu primerno oblikovan ambient. Kar pa je nemogoče zagotoviti z enolično ponudbo. Tej nalogi odlično zadosti pvc-vinil. izbira barv, vzorcev in drugih estetskih lastnosti je velika. Kar pomeni, da se brez težav s kombinacijo barv sten, opreme in drugih delov prostora, lahko doseže pisano paleto številnih izrednih ambientalnih učinkov. Pvc-vinil je zelo pogosta izbira najbolj zahtevnih investitorjev.

Več

Leave a Reply