Posts | Comments | Email

Print slike na platnu dopolnimo še z drugimi opravili

Vsekakor je pomembno, da je print slike na platnu kakovostno narejen. Dobri ponudniki opravljajo digitalni tisk z vodoodporno tehniko, ki ponuja odličen končni izdelek. A s tiskom na platno dobimo le platno z natisnjenim motivom.

To še ni prava slika in samo platno ni ustrezna dekoracija, razen če imamo v mislih kakšno dekonstruktivistično umetniško smer. Veliko bolje se bo obneslo platno, napeto čez ustrezen okvir. Prav takšno ponudbo dobimo pri uveljavljenih izvajalcih.

Print slike na platnu nam ponuja kvalitetno platno v ustrezni velikosti, ki ga je nato možno napeti na lesen podokvir, da dobimo končni izdelek. Vse to seveda opravi izbrani izvajalec, ki ima celovito ponudbo. Dela se lahko včasih lotimo sami, a v resnici je veliko bolj zahtevno, kot bi si mislili na prvi pogled.

Poleg tega je print slike na platnu dokaj poceni tudi z vključenim okvirjem in napenjanjem platna, tako da nima smisla pretirano varčevati. Za ugodno ceno dobimo brezhiben izdelek, ki bo že takoj navdušil.

slike naplatnu po narocilu

Kakovosten okvir oziroma podokvir slikarskega platna ima več funkcij. Najprej omogoča že to, da print slike na platnu lepo izgleda in zanesljivo stoji na svojem mestu. Vidna je celotna površina, ki predstavlja natisnjen motiv.

Nato pa ima še eno pomembno nalogo, namreč to, da lahko umetniško delo namestimo na steno ali enostavno postavimo na polico. Tako je dober okvir zelo praktičen, brez njega nam print slike na platnu pravzaprav ne pomaga kaj dosti.

Kompleten izdelek nam nudi odličen rezultat, tudi pri dolgoročni uporabi se leseni podokvir izkaže za pomembno komponento celotnega izdelka, čeprav ga pod platnom sploh ne opazimo.

Print slike na platnu, ki ga napnemo čez lesen okvir, je torej zelo domiselna ideja za darilo ali za izdelavo dekoracije. Če pa pripravljamo takšna darila, lahko odkrijemo še nekatere druge dobre ideje, ki se jih splača izkoristiti.

Slika za rojstni dan je lahko zanimivo darilo tudi v drugih oblikah

V vsakem primeru je slika za rojstni dan lahko zelo posrečeno darilo. Fotografija na platnu je edinstveno darilo, ki je domiselno in zanimivo ter bo gotovo navdušilo vsakega prejemnika. A prav tako lahko presenetimo s kakšnimi drugimi darili, sploh z drugimi izdelki, na katere lahko namestimo posrečeno sliko.

 

Takšna darila so posebej posrečena ob kakšnih drugih dogodkih, recimo da je slika za rojstni dan in jo podarimo kakšnemu prijatelju. V tem primeru lahko sliko pripravimo na različnih podlagah, ne le na platnu.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=ebMMeLU7giI

S sodobno tehnologijo je prenos digitalnih fotografij na različne materiale zelo enostaven in odlično izpade, tako da imamo na tem področju zanimive možnosti, ki se jih splača izkoristiti.

Graviranje slike na les

Ena izmed zanimivih možnosti je graviranje slike na les. Tu imamo povsem proste roke, odločimo se lahko celo za poljubno obliko lesene plošče, na katero želimo sliko prenesti.

Jasno je, da je to izredno posrečena možnost, če je namenjena slika za rojstni dan, saj naredimo domiselne izdelke, ki bodo unikatno darilo. Tu se takoj odpira cela vrsta različnih možnosti, ki jih lahko izkoristimo pri pripravi rojstnodnevnih daril. Ni pa nujno, da je slika za rojstni dan, lahko pripravimo tudi izdelke za druge namene, recimo kakšne spominke in podobno.

Vse to ponuja Memory Canvas, ki s prepričljivimi izdelki navdušuje širok krog strank. Mnenja zadovoljnih naročnikov si lahko preberete na https://www.memory-canvas.si/blogs/news/uspesne-zgodbe, kjer so prikazani tudi primeri vrhunskih izdelkov, ki res dobro izpadejo.

 Tako platna kot slike na lesenih ploščah so posrečeno darilo, slika za rojstni dan vedno ponuja odlično idejo, sploh če jo naročimo pri profesionalnem ponudniku z odličnimi referencami.

 

Leave a Reply