Posts | Comments | Email

Ponudba strešne ali trapezne kritine

Trapezna pločevina se uporablja v kar širokem območju gradnje, saj jo odlikujejo izjemne tehnične lastnosti, poleg tega pa je tudi raznoliko uporabna tudi glede na višino profila. Lahko se jo uporablja za različne namene, naprimer kot je trapezna kritina, fasada, ograja in še kaj. Če ste pri novogradnji ali pa gre za zamenjavo starejše strešne kritine, je idealna ravno trapezna kritina saj je njena teža majhna. Trapezna kritina se dobro obnese tudi ob potresu, toči in ostalih naravnih nesrečah.

Je kompaktno nosilna, kar omogoča, da v nekaterih primerih lahko obdržimo obstoječe letve in novo trapezno kritino pritrdimo na njih. S tem si prihranimo dodatne stroške, ki bi jih sicer imeli z odstranjevanjem in ponovno montažo novih letev.

Kvalitetne kovinske kritine pa vam nudi tudi podjetje Kritine Majde. Njihovo ponudbo si lahko ogledate kar na spletu. Ko boste našli kategorijo kovinski kritin v obliki trapeza, si boste lahko ogledali lastnosti le teh. Za vsak artikel boste lahko preverili višino profila, širino pokrivanja, širino plošče, maso, dolžina pločevine ali kaj podobnega. Poleg tega pa si lahko ogledate tudi katalog produktov podjetja, barve kritine, navodila za montažo in pa seveda cenik.

Kovinske kritine Majde vam nudijo kovinsko strešno kritino. Sicer se kovinske strešne kritine na splošno manj uporabljajo, ampak vzroki se skrivajo v tem, da ljudje niti niso podučeni o vseh možnih vrstah kritin, ki obstajajo in s tem tudi ne poznajo njihovih prednosti in slabosti. Kontaktirajte strokovnjake podjetja in jih vprašajte za nasvet, kakšno strešno kritino kupiti in zakaj.

Comments are closed.