Posts | Comments | Email

Ponudba Beha radiatorjev

Beha radiatorji so varčni električni radiatorji, kateri nudijo odlično ekološko in ekonomično rešitev za ogrevanje vseh vaših prostorov. Radiatorje proizvajalca Beha odlikuje enostavna montaža, eleganten design in napreden triac elektronskega neslišnega termostata. Gre za radiatorje, ki navdušijo tudi najbolj zahtevne uporabnike. S konkurenco ti radiatorji pometejo tudi zaradi izredno velike površine ogrevalne ploskve in električnega grelca, ki onemogoča zgorevanje prahu in sušenje zraka. In kaj je razlog za to? Beha je norveški proizvajalec, zato so pri razvoju tega radiatorja inženirji imeli v mislih to, kako bodo izdelali radiator, ki bo kljuboval in dobro grel tudi v najbolj zahtevnih hladnih področjih ter pri tem ogreval v kar se da nizkotemperaturnem območju. Odličen izdelek, ki so ga strokovnjaki skonstruirali pa sedaj zmore zadovoljiti potrebe po ogrevanju v zahtevnem skandinavskem okolju.

Slovenski zastopnik in prodajalec Beha radiatorjev pa je podjetje Tersus, ki ga najdete tudi na spletu s klikom na www.tersus.si. Na tej spletni strani si lahko preberete še bolj podrobno o električnih varčnih radiatorjih Beha, na primer vse od konkretnih lastnosti, vgradnje, različnih modelih, izbire moči radiatorje, o enostavnem izračunu potrebne moči, stroških ogrevanja in podobno. V kolikor se vam bodo zastavila dodatna vprašanja pa lahko brez sramu kontaktirate strokovnjake, ki vam bodo pomagali do optimalnega ogrevanja vašega stanovanja.

Poleg električnih varčnih radiatorjev Beha vam podjetje Tersus nudi še druge naprave za električno ogrevanje, klimatske naprave, toplotne črpalke, solarne sisteme in pa pelete. Preverite spletno stran še danes in si zagotovite priljubljen ter kvaliteten način ogrevanja za vaše stanovanje tudi vi.

Leave a Reply