Posts | Comments | Email

3 razlogi za nakup pagod

 • Izredna funkcionalnost

Pagode so prava izbira pri organizaciji najrazličnejših dogodkov na prostem, saj so na voljo v različnih dimenzijah, zato lahko svojo izbiro prilagodite priložnosti. Četudi načrtujete večji dogodek, so lahko pagode prijetna popestritev osrednjega šotora. Pod njimi lahko, recimo, ponujate prigrizke, shranjujete darila ali jih spremenite v plesišče. Pagode pa je mogoče tudi združiti v večji prostor. Ena izmed večjih prednosti pagod je tudi možnost hitre postavitve in enostavne demontaže, zato jih lahko uporabljate na različnih lokacijah. S pomočjo pagod vas neugodno vreme ne bo moglo več presenetiti in pokvariti načrtov, pri čemer pa je izjema sneg, saj pagode načeloma niso najbolj primerne za uporabo v zimskih razmerah.

 • Estetika

  Zaradi svojega zanimivega videza so pagode primerne tudi za nekoliko bolj slavnostna srečanja in pogostitve – naj gre za poroko ali tiskovno konferenco, gostje bodo v vsakem primeru navdušeni. V primerjavo z ostalimi oblikami šotorov pagode močno prednjačijo, kar se tiče elegance in estetske privlačnosti, ki jo zaokrožuje pridih orientalske eksotičnosti. Pagode so načeloma izdelane v beli barvi – idilično, sveže in s stilom!

  • Nizka cena

   Poleg ostalih prednosti se pagode ponašajo tudi z relativno ugodno ceno, še posebej če upoštevate dejstvo, da gre za vsestransko uporabno investicijo, ki vam bo prihranila vse bodoče skrbi glede neprimernih vremenskih razmer za organizacijo dogodka na prostem. Pagode odlikuje stabilna struktura, ki, predvsem po zaslugi visokokakovostnega aluminija, iz katerega je običajno izdelano ogrodje, uspešno kljubuje času. Strošek, ki se vam bo nedvomno obrestoval.

   Pagode – za gostitelje s prefinjenim okusom za brezčasno eleganco!

   Comments are closed.