Posts | Comments | Email

Odpravite dvome, da talno gretje škodi zdravju

Razmišljate, kako bi lahko še znižali strošek za ogrevanje v vašem stanovanju? Predvsem nehajte razmišljati v smislu, kako bi lahko privarčevali s klasičnimi radiatorji, saj je to nemogoče, še posebej če ogrevate na kurilno olje ali pa drva, ki jih je treba kupovati.

Zagotovo boste najceneje prišli skozi, če boste upoštevali predloge in nasvete, ki jih ima Štrus, kjer jasno uporabljajo le novo tehnologijo za ogrevanje. Predvsem v stanovanjskih hišah priporočajo talno gretje, saj ima pred klasičnih ogrevanjem izjemno veliko prednosti, tudi prihrankov.

Če ne verjamete, si lahko veliko preberete na njihovi strani http://www.instalacije-strus.si/talno-ogrevanje kjer je narejena tudi primerjava, zakaj se je veliko bolj smiselno odločiti za talno ogrevanje in ne za klasično radiatorsko.

Talno gretje škodi le v primeru, če je temperatura vode bistveno višja od priporočljive

Nekaj let nazaj se je predvsem pri starejših osebah pojavilo mnenje, da je talno gretje za krčne žile izjemno nevarno in lahko povzroča tudi razširitev žil in s tem pojav krčnih žil. Vendar pa če vam bo talno gretje vgradilo podjetje Štrus, potem ste lahko povsem prepričani, da boste dobili tudi navodila, kako naj se talno gretje uporablja, da ni škodljivo in da boste dosegli hkrati tudi najvišje možne prihranke.

Seveda je res, da je talno gretje dražje od klasičnega, vendar pa se investicija izjemno hitro povrne, mora pa biti nujno vsekakor pravilno nameščeno, da slučajno ne prihaja do napak, saj je v takem primeru popravilo jasno drago, saj je težko natančno ugotoviti mesto okvare, vsa mehanizacija pa se nahaja pod talno oblogo, ki jo je praviloma težko ponovno namestiti. Zato se res odločite najbolje kar za omenjeno podjetje, da vam namesti talno gretje, saj bodo to namestitev opravili strokovno, hkrati pa vam dali tudi zelo veliko uporabnih informacij, ki pa jih boste pri tem podjetju prejeli jasno tudi ob samem nakupu, ko se boste odločali za pravi sistem.

Leave a Reply