Posts | Comments | Email

Nova fasada? Poglejmo si nekaj nasvetov

Ko se odločamo za prenovo fasade, je zelo pomembno, da izberemo le najboljše strokovnjake za fasaderstvo. Ti bodo poskrbeli, da bo fasada izdelana iz skrbno izbranih materialov in bo imela vrhunske tehnične lastnosti.

Objekti se med seboj razlikujejo, zato vsak posebej potrebuje načrt, ki bo omogočil edinstveno in funkcionalno rešitev, ki bo v slogu sodobne arhitekture. Zaradi različnih toplotnoizolacijskih fasadnih sistemov in različnih materialov, ki se vedno znova pojavljajo na trgu, je ključno, da najamete podjetje, ki nudi vrhunsko fasaderstvo. Potrebnega je namreč veliko znanja in izkušenj, da vam bo lahko fasada služila še dolgo in bo dovršenih oblik.

Najpomembnejša funkcija fasade je energetska učinkovitost. Zato vam svetujemo, da vam izvajalci kakovost materialov dokažejo s certifikati, ki bodo zagotovilo za to, da bo fasada služila svojemu namenu. S kvalitetno izolacijo fasade lahko namreč prihranimo tudi več kot 30 odstotkov. Torej lepa fasada ni dovolj, fasada mora tudi služiti svojim funkcijam. Nuditi mora tudi zaščito. Poleg toplotne zaščite mora zagotavljati tudi požarno zaščito in zvočno zaščito.

Da bo vse te lastnosti imela tudi vaša fasada, si zagotovite kakovostno fasaderstvo. Izkušeni strokovnjaki vam bodo svetovali, kateri toplotnoizolacijski fasadni sistem je najbolj primeren za vašo hišo, katero in kolikšno debelino toplotne izolacije je najbolje izbrati. Tako boste lahko uživali v popolnoma novem udobju, ki vam ga bo ponudil vaš nov dom. Poleg tega pa bodo poskrbeli za estetski videz, ki se bo najbolje prilegal okolici in bo privabil marsikateri pogled.

Leave a Reply