Posts | Comments | Email

Najbolj udobno oblačilo in obutev, kar ju lahko nosi ženska

Bliža se čas precej prijetnih temperatur, čas, ko lahko spet začnemo nositi malce lažja oblačila in obutev. Primer vsestransko uporabne obutve v toplih dneh so lahko sandali. Le-ti so lahko za razliko od drugih natikačev in raznih japank, primerni tudi za kakšne malo bolj posebne dogodke.

Sandale se lahko praktično uporablja vsak dan, seveda le, če ni zunaj premrzlo ali pa če morebiti ne dežuje. So pa lahko nekateri sandali tudi kar precej lepi in elegantni, tako, da jih lahko obujemo tudi recimo za na poroko ali kak drug malo bolj poseben dogodek. Prednost sandal pa je tudi v tem, da se zelo lepo držijo noge in ti tako ne opletajo, skačejo ali pa ti med hojo celo spuščajo kakšne zvoke kot recimo pri japonkah. Za razliko od ostalih, zaprtih čevljev, pa so sandali precej bolj udobni in tudi zdravi, saj lahko noge tako lažje »dihajo«.

Ko pa smo že pri udobni obutvi, velja omeniti še ženske trenirke, ki pa so daleč najbolj udobno oblačilo kar ga lahko nosijo ženske. Pod trenirko pa štejemo bodisi le spodnji bodisi le zgornji del ali pa kar oba dela. Trenirke pa žal ne moremo nositi čisto povsod tako kot lahko sandale. Seveda pa obstajajo tudi nekatere izjeme, ki pridejo oblečeni v trenirko tudi kar na poroko. Je pa res, da je tudi v šolah še ne dolgo časa nazaj veljajo, da trenirka ni ravno primerno oblačilo za v šolo, ampak kot lahko v zadnjem času opazimo, se je to sedaj kar malce spremenilo. Mogoče pa bomo nekoč doživeli še to, da so lahko trenirke čisto v redu za na dogodek kot je poroka.

Leave a Reply