Posts | Comments | Email

Načini vstavljanja naravnih lasnih podaljškov

Naravni lasni podaljški so podaljški iz naravnih ali pravih las, ki so sicer do določene mere obdelani, v osnovi pa gre za prave lase, zato z njimi lahko počnemo vse kar počnemo z lastnimi lasmi (barvamo, kodramo, itd.), česar z lasnimi podaljški iz umetnih materialov ne moremo.

Naravni lasni podaljški in tudi lasni podaljški iz las umetnih materialov tako zahtevajo tudi posebno nego, ki pa je praviloma enostavna. Vendar se naravni lasni podaljški razlikujejo tudi po načinu vstavljanja. Namreč, poznamo clip on način vstavljanja, ki je vedno bolj priljubljen način, iz razloga, ker lasne podaljške lahko kadarkoli vstavimo in jih enako tako odstranimo, saj so lasje pripeti na sponkah.

Drug način je vstavljanje naravnih lasnih podaljškov s keratinskimi čepki. Gre za trajnejšo obliko podaljševanja las, ko čepke pritrdimo na lase s posebnim lepilom, ki pa je v enaki barvi kot lasni podaljški, zato je naraven videz zagotovljen.

Tretji način je podaljševanje las z naravnimi lasnimi podaljški s samolepilnimi trakovi. Že sama besedna zveza pove, da lasne trakove prilepimo na lastne lase, pri tem so trakovi izredno tanki in tako neopazni, ko so lasje podaljšani.

Sicer poznamo še druge načine, vendar so ti trije najbolj pogosto rabljeni. Ne glede na način vstavljanja, pa ustrezni in dobro vstavljeni lasni podaljški zagotavljajo naraven videz pričeske.

Kateri način bomo izbrali za podaljševanje las je predvsem odvisno od lastnih želja, hotenj in seveda od pričakovanja. Od tega, kaj želimo od lasnih podaljškov in na kakšen način jih bomo nosile.

Comments are closed.