Posts | Comments | Email

Kdaj se odločiti za vedeževalca?

Ko čutimo v sebi veliko dvomov, skrbi, strahov, je napočil čas, da si poiščemo pomoč in se odločimo za vedeževanje. Danes ni več veliko varnosti in sigurnosti. Radi bi dobili odgovore na dvome in radi bi dobili nasvet kako naprej. Želimo vedeti kaj bo jutri, kako bo na nas vplival jutrišnji čas.

Če živimo v dvomih, bo to na nas vplivalo negativno, veliko manj bomo uspešni kot bi bili, če bi vedeli kaj nas čaka. Na vse moramo biti pripravljeni in znati moramo reagirati in delati tudi v situacijah, ki niso rožnata. Vedeževanje oziroma videnje v prihodnost nam veliko pomaga, da se na marsikaj lahko tudi pripravimo.

Vedeževanje nam pomaga v stanju dvomov.

Časi v katerih živimo so zelo zahtevni, za posameznike tudi zelo stresni. Dvomi, stresi, neuspehi na nas vplivajo negativno v zelo visoki meri in postanemo neaktivni, neuspešni in neustvarjalni. Vedeževalec nam lahko veliko pomaga. Pomaga lahko posameznikom pri pomembnih odločitvah, posameznika lahko usmeri na pravilno pot reševanja problemov. Vedeževalec lahko posamezniku da neko posebno moč in energijo, ki mu pomaga reševati teževe in se dvigne iz kroga neuspehov in neprestanih težav. Vedeževanje je posamezniku lahko v veliko pomoč. Poteki vedeževanja se lahko zelo razlikujejo. Še nekaj let nazaj je bilo potrebno iti do vedeževalca in je bilo zelo aktualno vedeževanje iz kavne usedline. Obiskati je bilo potrebno vedeževalko, oziroma pravili so ji šlogarica. Danes poteka vedeževanje večinoma po telefonu in si ga lahko privoščimo, oziroma omislimo povsot tam, kjer si ga želimo. Če bomo verjeli v vedeževalca, nam bo vedeževalec dal posebno moč, postali bomo psihično stabilni in veliko lažje bomo reševali probleme, ki nas čakajo, ker bomo na njih že pripravljeni. Vedeževalec nam napove našo prihodnost in če želimo nam lahko tudi svetuje in postane naš svetovalec. Zaupati mu moramo in v njega moramo verjeti. So časi, ko je priporočljivo poiskati pomoč za premagovanje vseh težav ki so okoli nas in nas v bližnji prihodnosti čakajo.

Vir: vedezevanje-andromeda.si

Comments are closed.