Posts | Comments | Email

Katero fasado izbrati za dom

Praviloma velja, da se fasade izbirajo glede na to, v kakšnem stanju je hiša, na katerem delu se nahaja hiša, kakšne so želje, pričakovanja, pripravljenost na višino stroška. Vse to so dejavniki, ki vplivajo na izbiro ponudnika. Vendar pa po drugi strani obstaja še en lažji način.

Odločitev za to, kakšne fasade so boljše za naše poslopje, lahko prepustimo podjetjem, ki imajo izjemno širok spekter ponudnikov za dejanske fasade in ne izvajalce za dejansko namestitev fasade na poslopja. Na ta način si zagotovimo razpršitev za več ponudnikov po najhitrejši poti, pri čemer pa do takega pregleda ne bi bili upravičeni, če ponudbe žal ne bi gledali na spletu ali se dogovorili z vsakim podjetjem posebej. Načeloma pa lahko o tem le sanjamo, saj se ponudniki fasad neradi odpravijo brez dodatnega plačila za sam ogled prostora. Če pa se odločimo za namestitev fasade pri ponudniku, ki namešča fasade različnih proizvajalcev, pa si z eno osebo zagotovimo izbiro najboljšega proizvajalca, hkrati pa še, po navadi, brezplačno omogočijo ogled objekta, s svetovanjem, točnimi izmerami in skoraj popolnoma natančnimi predračuni.

Eno takšnih podjetij je na primer Libelagroup, kjer imajo v podjetju same strokovnjake, ki se slabe odločitve na samem začetku za fasade še kako zelo zavedajo. Prav tako pa se zavedajo tudi tega, da je srečna stranka na dolgi rok najbolj pomembna, saj če bo zadovoljna stranka, potem je velika verjetnost, da bo storitev priporočala naprej, kar pa je na trgu, kjer je konkurenca precej huda, izredno pomembno.

Comments (1)

 

  1. BestJenni pravi:

    I see you don’t monetize hisavrt.si, don’t waste your
    traffic, you can earn extra bucks every month with new monetization method.
    This is the best adsense alternative for any type
    of website (they approve all sites), for more details simply search in gooogle: murgrabia’s tools

Leave a Reply