Posts | Comments | Email

Kampiranje na Hrvaškem, modra odlocitev

Kampiranje na Hrvaškem je modra odlocitev iz vec razlogov. Raznolikosti, ki jih kampiranje na Hrvaškem ponuja se vrstijo v spektru od geografskih raznolikosti, raznolikosti kultur, do ne nazadnje razlicnih možnostih bivanja.

Mnogi kampiranje na Hrvaškem poznajo na racun morja in vzhodne obale Jadranskega morja. ceprav so magnet za turiste, to še zdalec ni edina opcija. Morje in obalni pas je seveda magnet svoje vrste. Turisti prisegajo na kampiranje na Hrvaškem prav zaradi morja in obilice soncnih dni. Pri tem imajo na izbiro veliko število lokacij, od tistih severnih, na zahodni obali Istre, pa do južnih, ki se spogledujejo z Sredozemljem. Vmes so še mnogi otoki in polotoki, ki dajejo obali svojevrsten car in pecat.

Kampiranje na Hrvaškem je v obalnem pasu doživetje posebne sorte . Otoki, polotoki in obala nudi veliko možnosti bivanja. Na voljo so lokacije z vecjo ali manjšo gostoto naseljenosti. Tako bodo prišli na vrsto tisti, ki se dobro pocutijo v gneci, kot tisti, ki uživajo samoto. Za samotarje so zanimivi predvsem nenaseljeni otoki, ali pa otoki z man prebivalci. V enaki meri takšni turisti uživajo v starih ribiških vasicah, ki uživajo umirjen starodavni ritem. Posebnost mnogih takšnih vasi je, da so le streljaj stran od vrveža. Kar je pomembna informacija za vse, ki kampiranje na Hrvaškem izkoristijo v mešani sestavi družbe. Nekateri imajo radi samoto, drugi vrvež. Vsi pa letujejo v istem okolju, ali celo pod isto streho. Eni in drugi imajo svoj tip pocitnic, ki jih nudi kampiranje na Hrvaškem. Tisti, ki ljubijo samoto se bodo ostali v takšnem okolju, tisti, ki imajo radi vrvež se pa podajo v nekaj korakov oddaljeno množico. Lahko pa je tudi obratno saj možnosti res ne primanjkuje in se bo našlo dober kraj za tako tiste, ki ljubijo samoto, kot tiste, ki ljubijo vrvež.

Kampiranje na Hrvaškem je obilica možnosti za razlicne okuse.

Poiščite najugodnejšo možnost nastanitve na Hrvaškem tukaj

Leave a Reply