Posts | Comments | Email

Kamp Veštar, čudovit kamp

Kamp Veštar je čudovit kamp, ki sega čez celoten zaliv. Nahaja se južno od starodavnega Rovinja, ki je bogat z kulturnimi in naravnimi znamenitostmi.

Vsem, ki se bodo odločili za obisk in bivanje, kamp Veštar nudi 650 parcel, ki so razporejene v široki paleti nastanitvenih možnosti. Tako lahko obiskovalci izbirajo bližino ali odmaknjenost od morja.

Kamp Veštar poleg raznolikih možnosti namestitve nudi tudi pestro ponudbo za najrazličnejše okuse pri izbiri jedi. Picerija Kamin, ki se nahaja v globoki senci južnega kampa ima v ponudbi najrazličnejše pice za vse okuse. Ponudbo dopolnjuje ponudba testenin ter jedi iz okoliša. Za ljubitelje žara bo zanimivo poizkusiti jedilnik, ki ga gostom nudi Grill Ulika. Za žejne na plaži ali ob bazenih so na voljo bari.

Plaže, ki jih kamp Veštar nudi obiskovalcem so plaže za vse okuse . Gostje lahko izbirajo obalo, kjer se bodo prepustili uživanju na soncu. Mesta, kjer se bodo prepustili uživanju na soncu so lahko skalne, prodnate ali peščene podlage. Za vse, ki imajo raje sladko vodo ali pa kopanje v sladki vodi kombinirajo z kopanjem v slani vodi sta na voljo večji in manjši bazen.

Kamp Veštar slovi tud po bogati ponudbi športov na vodi ter ponudbi vseh drugih vrst športov. Tako je možnost najema čolna ali gliserja do kanujev in pedalinov. Ljubitelji kolesarjenja se bodo z najetim kolesom podali odkrivati zanimivo in raznoliko okolico, katero kamp Veštar dopolnjuje.

Za zabavo in zabavne vsebine bo kamp Veštar poskrbel za vse, ki si željo aktivnega preživljanja dopusta. V ponudi je otroško igrišče na prostem, aquapark na morju, trampolin, smučanje na vodi, jet ski ter še veliko drugega. Zabavne vsebine vključujejo mini klub, večerni program za otroke in najstnike ter hobi delavnice.

Kamp Veštar , ki slovi daleč naokoli kot najmodernejši in najbolje opremljen kamp v Istri bo zagotovo navdušil vse njegove obiskovalce.

Leave a Reply