Posts | Comments | Email

Kako poteka izdelava kuhinje po meri?

Za kuhinje po meri se odloča vedno več ljudi, saj si vsi želimo imeti takšno kuhinjo, ki bo narejena po našem okusu in takšno, ki jo bomo imeli samo mi. Ko se odločimo za kuhinjo po meri, ki nam jo lahko izdela Pohištvo Potočnik, to za nas predstavlja nekakšen izziv, saj bomo morali uporabiti malo naše domišljije, ki bo na koncu pokazala kakšen »okus« imamo, oziroma kakšen stil nam je všeč.

Preberite si kako poteka izdelava kuhinje po meri

Kako pa se izdela kuhinje po meri:

1. Najprej moramo izbrati dobrega izdelovalca kuhinj (priporočam, da se dobro pozanimate, katero podjetje ima izkušnje in izdeluje kvalitetne kuhinje)

2. Ko se odločite za izvajalca, priporočamo, da skličete sestanek, kjer se boste dogovorili o ceni in vaših željah

3. Delavci bodo prišli izmeriti prostor, ter bodo vzeli mere za kuhinjo

4. Nato bodo naredili skico kuhinje, ki bo seveda vsebovala vaše želje (barve, oblika, postavitev kuhinjskih aparatov, vrsta lesa oziroma materiala)

5. Večina izdelave poteka v delavnici, saj tako pride do manj komplikacij in bolj natančnega dela

6. Ko kuhinjo izdelajo jo pripeljejo na vaš dom, kjer jo dokončno sestavijo in zmontirajo, na koncu pa dodajo še kuhinjske aparate (štedilnik, hladilnik, pomivalni stroj).

Montaža in kuhinje po naročilu je po navadi vključena v ceno izdelave. Edino kar lahko dodatno računajo je prevoz, vendar to ni vedno nujno. Tako poteka montaža kuhinje po meri kjerkoli jo želimo – doma, na vikendu, v gostilni in restavraciji itd. Ko pa smo že pri gostilni pa tam potrebujemo tudi barsko opremo. Barska oprema, je oprema, ki je potrebna v vsaki restavraciji, baru oziroma gostilni – razni pulti, vitrine, različni kozarci, »šejkerji«. To opremo lahko kupimo v trgovini z barsko opremo, lahko pa jo naročimo tudi preko interneta, saj je vedno več takih trgovin, npr. Stil Commerce. Cene barske opreme so različne, odvisno kaj kupimo. Po navadi takšna oprema ni niti draga, niti poceni.

Comments are closed.