Posts | Comments | Email

Kaj vse ponuja kamp Polari

Kamp Polari je moderen kamp, ki se nahaja 3 kilometre od Rovinja. Nahaja se ob prekrasnem zalivu, ki ima kar 2 kilometra dolgo plažo. Zaradi tako velike površine boste dobili svoj intimni kotiček na plaži, če ga boste poiskali seveda, tudi v najvišji sezoni. Kamnita plaža, ki jo ponuja kamp Polari, je udobna in čista. Ponekod pa je plaža tudi prodnata. Dostop v morje je na vseh delih plaže izjemno udoben. Po mnenju številnih obiskovalcev je prav plaža eden izmed najlepših delov, ki jih ponuja kamp Polari. Čista voda in prijeten poletni vetrič sta pogoja, ki zagotavljata maksimalne poletne užitke ob morju. Ker je plaža tako velika, omogoča kamp Polari tudi kopanje naturistom, ki imajo zagotovljeno vso potrebno intimo.

Potrebno je tudi posebej poudariti, da delavci kamp Polari neprestano obnavljajo, tako da je kamp ves čas v koraku s časom in tako sledi potrebam tudi najbolj zahtevnih gostov. Tako so v preteklem obdobju dodali še 200 dodatnih parcel za kamping. Poleg običajnih parcel za kampiranje pa kamp Polari ponuja tudi mobilne hišice. To so posebne nastanitvene kapacitete v kampih, ki gostom zagotavljajo udobnost najbolj sodobnih apartmajev, vendar pa se nahajajo v samem središču kampa. Na takšen način si gosti zagotovijo, da so v neposredni bližini morja in uživajo pristen stik z naravo, istočasno pa imajo celotno udobje apartmaja. Takšne nastanitvene kapacitete ponujajo visok luksuz: so klimatizirane, imajo dostop do interneta in poleg tega celo svojo masažno kad.

Poleg vsega tega pa kamp Polari ponuja tudi lastno trgovino, ki deluje znotraj kampa, tako da lahko vse sprotne nakupe opravite v nekaj minutah. Med gosti pa je kamp Polari znan tudi po izjemno bogatem animacijskem programu. Prijazni, zgovorni in urni animatorji poskrbijo, da je vedno zabavno in aktivno, če si seveda to želite. Tudi tisti, ki bi radi le svoj lastni mir, dobijo to, kar želijo.

Oglejte si tudi druge kampe tukaj

Leave a Reply