Posts | Comments | Email

Izdelava lesenih brunaric

Podjetje Talg iz Rovt ima že dolgo tradicijo pri postavljanju lesenih hiš in brunaric. Dolgo časa nazaj so se ukvarjali predvsem z razrezom lesa ter njegovo obdelavo, nato pa so svojo dejavnost razširili še z izdelavo lesenih hiš in brunaric.

Brunarice so svoje ime dobile po lesenih brunah iz katerih so izdelani. Vse brune ter les uporabljen za izdelavo hiš pri lesenih gradnjah dobavijo ter obdelajo kar sami v delavnici v Rovtah. Prednost takega načina gradnje je, da ima izvajalec nadzor nad vsemi materiali od samega začetka. Odlikujejo jih kvalitetno izdelane gradnje po dostopnih cenah, odraz tega pa so zadovoljne stranke, ki jih bivanje v lesenih konstrukcijah navdušuje še dolgo časa.

Brunarice ter lesene hiše so primerne tako za »vikend« objekte kot tudi stalna prebivališča saj nudijo ugodje in toplino. Les se kot gradbeni material uporablja že dolgo let, priljubljen pa je predvsem zaradi lahkotnosti načina obdelave ter dostopnosti.

Poleg lesenih hiš in brunaric pa v podjetju Talg izdelujejo tudi palete, embalažo, brune, ladijski pod ter druge izdelke iz lesa. Motivirana ekipa polna novih idej vedno znova navdušuje z izjemnimi gradnjami iz lesa. Ker imajo pri svojem delu veliko izkušenj, so brunarice in lesene hiše varne pred raznimi posedanji, potresi, visoka pa je celo požarna varnost, kar si nebi mislili, saj gre za les. Z različno obdelavo lesa se da doseči zelo visoko požarno varnost.

Veliko izkušenj pri gradnji poskrbi tudi za hitro izdelavo in tako se lahko postavitev lesenih hiš primerja z hitrostjo postavitve montažne hiše. Če ste v dvomih o lesenih gradnjah si oglejte galerijo njihovih izdelkov na spletni strani in zagotovo boste obrnili svoje mnenje v prid takim gradnjam.

Leave a Reply