Posts | Comments | Email

Inspiracija: Antiq Hotel

Večina izmed nas si ne more privoščiti profesionalnih notranjih oblikovalcev, ki nam bi dom uredili po naših željah, vseeno pa lahko navdih za opremo našega doma iščemo v njihovemu delu. Večina oblikovalcev svoje najboljše ideje prihrani za najzahtevnejše stranke, to so hoteli, zato se je najbolje zgledovati prav po njih.

Antiq Hotel Ljubljana je, kot nam že ime pove, oblikovat v starinskem slogu. Gre za prijeten butični hotel v starem centru Ljubljane, ki je nastal v preurejeni meščanski hiši. V tem slogu, torej meščanskem, je oblikovan prav celoten hotel, od recepcije preko sob do prekrasnega letnega vrta.

Sobe so razdeljene v 6 kategorij, ki se med sabo razlikujejo po velikosti in ponudbi, prav se od najcenejše do najdražje pa so oblikovane z dotikom individualnosti in domačnosti.

Hotel je prejemnik mnogih nagrad za svojo gostoljubnost, lokacijo in interier s strani različnih spletnih in tiskanih medijev. Po mednarodni klasifikaciji ima 4 zvezdice, vendar nam daje vtis prestiža in zasebnosti privatne vile.

Za ideje si oglejte GALERIJO.

Comments are closed.