Posts | Comments | Email

Industrijski sesalci so primerni tako za mobilno kot tudi stacionarno sesanje

Sesalci so naprave, ki jih imamo verjetno vsi doma. Potrebujemo jih prav vsak dan ali vsaj nekajkrat na teden. Naš prostor poskušajo napraviti čist. Z njimi tako čistimo tla ter podobne površine. Govorimo seveda o klasičnih sesalcih, ki jih uporablja večina gospodinj za suho in tudi mokro sesanje. Obstajajo pa tudi industrijski sesalci, ki jih pri delu uporabljajo ljudje, ki se s čiščenjem tal in podobnih površin tudi poklicno ukvarjajo. Med njimi so na primer čistilci, podjetniki in podobno. Ti sesalci so običajno veliko bolj odporni na uporabo ter poškodbe, močnejši pri delu in na splošno bolj zmogljivi. Z njimi lahko sesate večje in bolj grobe delce, ki bi sicer poškodovali običajen sesalnik, nekateri pa poskrbijo za zelo dobro situacijo.

Različni sesalniki za industrijo, za različne potrebe
Sesalniki za industrijo se pojavljajo v različnih oblikah, kljub temu da imajo podobne lastnostni in tudi končni učinek oziroma rezultat. Večinoma so narejeni iz aluminijastega kanala za puhalo. V njem je tudi rotor. Zanj je značilno, da zmanjšuje obrabo komponent. Posledično pa to pomeni tudi potrebe po vzdrževanju. Proizvajalci poskrbijo tudi za to, da je njihov hrup minimalen. Primerni pa so za neprekinjeno storitev. Torej so izjemno močne ter tudi vzdržljive naprave za industrijsko sesanje.

Izbiramo lahko tudi med različnimi razredi
Tisti, ki se dobro spoznajo na industrijske sesalce, vedo povedati tudi to, da v resnici lahko izbiramo med različnimi razredi teh sesalcev. Za tako imenovani super razred velja, da sem spadajo sesalci, ki lahko zadostijo tudi najtežjim pogojem. Primerni pa so tako za mobilno kot tudi stacionarno sesanje. Srednji razred je prav tako priljubljen. V njem se nahajajo vsestranski sesalni stroji, ki so na voljo z dvema ali tremi motorji ter kompresorjem. V nadaljevanju naj omenimo še kompaktni razred ter sesalnike za tekočine in ostružke. Industrijski sesalci te vrste so izjemno zmogljivi za tekočine in ostružke, torej so narejeni predvsem za industrijsko rabo.

Leave a Reply