Posts | Comments | Email

Družinske počitnice Hrvaška, za aktivne družine

Družinske počitnice Hrvaška lahko ponudi v pestrem naboru možnosti. Obalni del je zagotovo najbolj zanimiv, saj spada vzhodna jadranska obala med najbolj obiskane v Sredozemlju. Poleg obmorskih mest in letovišč je na voljo tudi veliko drugih lokacij v notranjosti države in sicer od gorate Like pa vse do severnih meja države, kjer se stika z Srednjo Evropo. Verjetno najbolj zanimiv bo obalni del, ki obsega 5000 km obale, poleg tega je na voljo nekaj manj kot 70 otokov, za avanturiste pa prek 1000 nenaseljenih otokov.
Kdor išče optimalno rešitev med dobro in cenovno privlačno izbiro bo ponudbo Družinske počitnice Hrvaška zagotovo postavil na listo najboljše počitnice . Pečat dobremu počutju in bivanju dajejo ugodne klimatske in podnebne posebnosti. Ljubitelji sonca bodo zagotovo z odprtimi rokami pograbili sončno deželo, ki v letu dni našteje prek 2600 sončnih ur.
Ponudba Družinske počitnice Hrvaška bo zanimiva tudi za vse, ki si želijo poleg ležernemu prepuščanju toplini sončnih žarkov, dopust in oddih popestriti z obiskom kulturne in naravne dediščine. Zgodovina na ozemlju današnje Hrvaške je pustila bolj ali manj ohranjene ostanke starih kultur kot so Grki, Iliri in Rimljani, dobro ohranjene pa so nekoliko mlajšemu obdobju značilne mogočne palače kot je na primer Dioklecijanova plača v Splitu, mestna jedra Zadra in Dubrovnika, ostanki pomorske utrdbe in pomembne luke v kraju Pulj ter še mnogo drugih.
Družinske počitnice Hrvaška veljajo za ugodno dopustovanje. Pred izbiro velja pomisliti na dobre cestne, letalske in železniške povezave.
Družinske počitnice Hrvaška bodo navdušile tudi vse, ki si želijo ob cesti občudovati tako gradbene mojstrovine, kot prelepe panoramske razglede. Jadranska magistrala, ki povezuje severni in južni del vzhodne Jadranske obale ne bo nikogar pustila ravnodušnega
Vse, ki uživajo v lažjih sprehodih med naravnimi lepotami bodo družinske počitnice Hrvaška navdušile.
Družinske počitnice Hrvaška so odlična izbira za vse, ki želijo od dopusta ali potepanja odnesti največ.

Več o družinskih počitnicah v čudovitih hotelih na Hrvaškem si preberite tukaj

Leave a Reply