Posts | Comments | Email

Dobrodošla izbira enoseda z ležiščem

Za udobje in dobro počutje v svojem domu in drugih prostorih v veliki meri lahko poskrbite kar sami. Udobno zavetje za kakovosten počitek, sedenje, druženje z najbližjimi si praviloma uredimo v dnevni sobi, kjer tudi sicer preživimo kar nekaj časa. V dnevno je treba postaviti vsaj en večji kos oblazinjenega pohištva. To je najpogosteje kar sedežna garnitura. Za manjše prostore pa so izjemno dobrodošli usnjeni enosedi, dvosedi in trosedi.

V zadnjem času so zelo priljubljeni enosedi, dvosedi in trosedi, ki vključujejo še ležišče. V praksi to pomeni, da svoj dnevni prostor lahko v hipu spremenite v spalni prostor s kakovostnim ležiščem.

Moderen, stilen in udoben enosed

enosed

Če je vaše stanovanje majhno, potem boste pri opremljanju dnevnega prostora zagotovo izbirali tudi med enosedi. Poskrbite, da si boste izbrali kar se da moderen, stilen in udoben enosed, ki se bo odlično vklopil v prostor.

Še posebej priljubljeni so enosedi, ki so narejeni iz masivne lesene konstrukcije ter oblazinjeni s kakovostno in kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Blago je snemljivo, izbirate pa lahko med številnimi barvnimi odtenki. Za nevtralno obarvane prostore so veliko bolj dobrodošli enosedi udarnih barv. Sicer pa lahko izberete nevtralnega in ga popestrite s primerno izbranim pregrinjalom v privlačnem barvnem odtenku.

Napihljiv enosed

Na trgu so vam na voljo celo napihljivi enosedi. Takšen kos opreme pa vam lahko odlično služi, če v hipu želite povečati svoj prostor s še eno sedalno površino. Tudi napihljivi enosedi so vam na voljo v številnih različicah. Veliko kakovostne in ugodne izbire vam je na voljo v kar nekaj spletnih prodajalnah.

Leave a Reply