Posts | Comments | Email

Čiščenje stanovanja in okolice

Meni osebno je čistoča zelo pomembna. V čistem, pospravljenem okolju se počutim najbolje in tako takrat tudi največ naredim. V službi svoj čas v pisarni precej bolje in bolj delovno preživljam takrat, kadar je moja miza pospravljena. Doma v kuhinji se lažje lotim kuhanja, če so pulti in lijak prazni. Nečistoča me živcira, prepričana pa sem, da tudi nisem edina s tako »težavo«. Čiščenje je pomembno zaradi mojega zdravja in počutja. Seveda pa primerna in kvalitetna čistila s katerim počistim svoje stanovanje pripomorejo tudi k daljši življenjski dobi moje opreme in pohištva.

Veliko poudarka dam tudi na generalno čiščenje stanovanja, nujno pa se mi zdi, da opravim čiščenje vsaj enkrat tedensko. Poleg stanovanja je potrebno tudi čiščenje okolice. Naša narava že tako ali tako dovolj trpi, poleg tega pa tudi ne vidim smisla, da smeti ležijo po tleh, sploh takrat, ko so v bližini koši za smeti. Seveda nimam časa za čiščenje celotne okolice, vendar počistim vsaj tisto, kar je moje oziroma okrog mojega stanovanja.

Če je vaš izgovor za nečistočo to, da nimate časa, volje, ustreznih pripomočkov ali kaj drugega, potem je rešitev za vas čistilni servis. Takšne dneve imam seveda tudi sama, zato se vsake toliko časa odločim za generalno čiščenje stanovanja s pomočjo čistilnega servisa. Čistilni servis pa bo popolnoma očistil tudi okolico. Čiščenje okolice in stanovanja je bolj pomembno, kot si mislimo. Storimo nekaj dobrega in poskrbimo za čisto okolico, saj nam bo okolje zelo hvaležno, kar pa se bo poznalo tudi na kvaliteti našega življenja.

Leave a Reply